DENNÉ MENU 29.07. - 02.08.2024 |
|||
Pondelok |
|||
Krémová polievka z tekvice Hokkaido s krutónmi (1,3,7,9) | |||
1. | 250g | Penne Carbonara s parmezánom (1,3,7,9, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
2. | 150g/150g | Kuracie soté na srbský spôsob, dusená ryža (9, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
3. | 150g/150g | Vyprážaná cuketa, petržlenové nové zemiaky, pažítkový dip (1,3,7) | 7,20€ |
Utorok |
|||
Paradajková polievka s bazalkovým pestom (8,9) | |||
1. | 250g | Grécka musaka, tzatziki (1,7, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
2. | 180g/150g | Grilované kuracie BBQ krídelká, zeleninová ryža, šalát (6,7,10, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
3. | 250g | Špenátové krémové rizoto so strateným vajíčkom (3,7,9) | 7,20€ |
Streda |
|||
Slepačí vývar so zeleninou a rezancami (1,3,7,9) | |||
1. | 150g/150g | Hovädzie Chilli con carne s cheddarom, dusená ryža (7,9, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
2. | 150g/150g | Parížsky kurací rezeň, zemiaková kaša, paradajkový šalát (1,3,7, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
3. | 250g | Šalát s grilovanou cviklou, údeným tempehom a Caesar dressingom (3,6,7,10) | 7,20€ |
Štvrtok |
|||
Brokolicová krémová polievka (7,9) | |||
1. | 150g/150g | Pečené bravčové koleno, kapustové strapačky (1,3,9, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
2. | 150g/150g | Kurací steak Caprese, dusená ryža (7,9, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
3. | 250g | Hummus s pečenou koreňovou zeleninou a grilovanou tortillou (1,9,11) | 7,20€ |
Piatok |
|||
Moravská kulajda (3,7,9) | |||
1. | 150g/150g | Hovädzie kocky na hrášku, cestovinová ryža (1,3,9,10, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
2. | 150g/150g | Vyprážaná kuracia pečeň, petržlenové zemiaky, domáca remuláda (1,3,7, pôvod mäsa: Slovenská republika) | 8,20€ |
3. | 250g | Parené buchty s makom a vanilkovým krémom (1,3,7) | 7,20€ |
Denné menu podávame každý pracovný deň do 13.30 hod.Dobrú chuť Vám praje kolektív La Musica. |
|||
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave, hmotnosť príloh v hotovom stave. |