Predjedlá
Hovädzí tatársky biftek s piri piri omáčkou (1,3)
cesnak, grilovaná zelenina, hrianky 5 ks
120 g/100 g 10,90 EUR
Jemná kačacia paštéta (1,3,7)
zelenina, pečená bagetka
100 g/100 g 7,50 EUR
Chuťovky La Musica (1,3,7)
syr z farmy pod Vtáčnikom, grilovaná zelenina, pečená bagetka
250 g 10,50 EUR
Polievky
Kurací vývar (1,3,9)
koreňová zelenina, cestoviny
0,25 l 3,50 EUR
Polievka podľa dennej ponuky
0,25 l 2,90 EUR
Hlavné jedlá
Viedenský teľací rezeň, opekané zemiaky, uhorkový šalát a limetkové brusnice (1,3,7)
180 g / 150 g 15,50 EUR
Bravčová panenka, zeleninové hranolky, grilovaná zelenina, demi-glace s čerstvými bylinkami (9)
150 g / 150 g 12,90 EUR
Cézar šalát s kuracím mäsom a krutónmi (1,3,7)
250 g 11,50 EUR
Grilovaný ovčí údený syr z farmy, zemiakové dukáty, domáca remuláda (1,3,7)
130 g / 150g 11,90 EUR
Domáce tagliatelle s hľuzovkovým olejom (1,3,7,8)
pekanové orechy, špenát, parmezán
250 g 11,50 EUR
Pečená cvikla s karotkou, čerstvý ovčí syr z farmy (1,3,7)
bagetka
250 g 10,50 EUR
Dezerty
Francúzske flambované palacinky (1,3,7)
pomarančový likér, šľahačka
150 g 6,00 EUR
Dezert podľa dennej ponuky
100 g 4,00 EUR
Ceny sú uvedené v Euro a vrátane 20% DPH. Ceny boli kalkulované dňa 21.05.2020
S prosbami ohľadne diét a alergií sa prosím, obráťte na náš personál.
Hmotnosť mäsa pri hlavných jedlách je uvedená v surovom stave.
Prevádzkovateľ : KURSALON s.r.o., Teplická 39, 921 01 Piešťany
Prevádzka : La Musica
Prevádzkový manažér : Mária Uváčiková
Ceny kalkuloval : Mária Uváčiková
Príloha k dennému menu / jedálnemu lístku – zoznam alergénov
Číslovanie alergénov: Zbierka zákonov č.127/2012
Výnos Príloha č. 3 k vyhláške č. 127/2012 Z. z (14 alergénov)
ZLOŽKY VZŤAHUJÚCE SA K §9 ODS. 4, 5 A 7
LÁTKY ALEBO VÝROBKY SPÔSOBUJÚCE ALERGIE ALEBO NEZNÁŠANLIVOSŤ
- Obilniny obsahujúce glutén (t. j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody) a výrobky z nich okrem
- a) pšeničných glukózových sirupov vrátane dextrózy, ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili, pravdepodobne nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre bezpečnosť potravín pre výrobok, z ktorého pochádzajú,
- b) pšeničných maltodextrín, ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili, pravdepodobne nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre bezpečnosť potravín pre výrobok, z ktorého pochádzajú,
- c) jačmenného glukózového sirupu,
- d) obilnín používaných na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje.
- Kôrovce a výrobky z nich.
- Vajcia a výrobky z nich.
- Ryby a výrobky z nich okrem
- a) rybacej želatíny používanej ako nosič vitamínov alebo karotenoidových prípravkov,
- b) rybacej želatíny alebo rybacieho gleja používaných na čírenie piva a vína.
- Arašidy a výrobky z nich.
- Sójové zrná a výrobky z nich okrem a) úplne rafinovaného sójového oleja a tuku , ako aj výrobky z nich, ak proces, ktorému sa podrobili, pravdepodobne nezvýši stupeň alergénnosti určený Európskym úradom pre bezpečnosť potravín pre výrobok, z ktorého pochádzajú, b) prírodných zmesných tokoferolov (E 306), prírodného D-alfa-tokoferolu, prírodného D-alfa-tokoferolacetátu, prírodného D-alfa-tokoferolsukcinátu sójového pôvodu, c) fytosterolov a esterov fytosterolov získaných z rastlinných olejov sójového pôvodu, d) fytostanolesteru získaného zo sterolov rastlinného oleja sójového pôvodu.
- Mlieko a výrobky z neho (vrátane laktózy) okrem
- a) srvátky používanej na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje,
- b) laktitolu.
- Orechy, ktorými sú mandle (Amygdalus communis L.), lieskové orechy (Corylus avellana), vlašské orechy (Juglans regia), kešu (Anacardium occidentale), pekanové orechy [Carya illinoiesis (Wangenh). K. Koch], para orechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamové orechy a queenslandské orechy (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich okrem orechov, ktoré sa používajú na výrobu destilátov alebo etylalkoholu poľnohospodárskeho pôvodu určeného na liehoviny a iné alkoholické nápoje.
- Zeler a výrobky z neho.
- Horčica a výrobky z nej.
- Sezamové semená a výrobky z nich.
- Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l vyjadrené ako SO2.
- Vlčí bôb a výrobky z neho.
- Mäkkýše a výrobky z nich.
PÔVOD MÄSA POUŽITÉHO NA PRÍPRAVU JEDÁL
Hydina: Slovenská republika, Maďarsko
Bravčové mäso: Slovenská republika
Hovädzie mäso: Slovenská republika, Írsko, Argentína
Teľacie mäso: Holandsko